Cooll begint 2021 goed met twee nieuwe medewerkers

Eva van Beurden startte per 1 januari bij Cooll als Engineer, voor haar haar eerste baan. Eva: “Ik heb in de zomer van 2018 al kennis mogen maken met Cooll toen ik daar een zomerbaantje had. Ik heb het toen erg naar mijn zin gehad in het team. Tegen de afronding van mijn master werktuigbouwkunde aan de Universiteit Twente kwam ik dan ook graag terug om eventuele mogelijkheden voor een baan bij Cooll te bespreken. Uiteindelijk heb ik voor Cooll gekozen, omdat ik me gedreven voel bij te dragen aan de verduurzaming van onze samenleving en dan het liefst in reële en concrete oplossingen. En dat is waar Cooll naartoe werkt. Bovendien geeft Cooll mij de mogelijkheid me te ontwikkelen op andere gebieden dan de inhoud.”

Pieter is ook op 1 januari bij Cooll begonnen in de functie van Embedded Software Architect. Hij gaat meehelpen om de embedded software voor de gasgestookte warmtepomp te ontwerpen en te programmeren. Pieter: “Ik heb de afgelopen jaren gewerkt bij veel verschillende technische bedrijven en ik kan deze ervaring goed inzetten om de besturing van de warmtepomp gereed te maken voor productie. Ik vind het erg leuk om samen met deze groep van enthousiaste collega’s te werken aan innovatieve producten.”

Wij wensen Eva en Pieter veel succes en nogmaals van harte welkom bij Cooll!

Vorige

Volgende