Hans Pieter van den Berg neemt afscheid van Cooll

Hans Pieter van den Berg, COO/CFO van Cooll, heeft besloten om zich weer verder te focussen op de ondersteuning van hightech bedrijven via zijn consultancybedrijf de ketenverkorters. Hans Pieter was vanaf begin 2019 betrokken bij de ontwikkeling en vormgeving van de Cooll organisatie.

 

De afgelopen 3.5 jaar is Cooll van een research-organisatie naar de productgerichte organisatie doorgegroeid. De groei van het team en benodigde funding is gerealiseerd, waarbij er mooie resultaten zijn behaald met onze SuperHybrid. Met als laatste hoogtepunt de demonstratie van onze technologie in een bewoonde woning. De SuperHybrid van Cooll zal een grote rol gaan spelen in de energietransitie in Europa en daarbuiten. De “drop-in replacement” van de HR-ketel met 30% CO2 reductie zonder aanpassingen aan de woning kent groot gebruiksgemak met korte terugverdientijd.

Hans Pieter zal per 1 juli terugtreden en draagt momenteel zijn verantwoordelijkheden over binnen het bedrijf. We danken Hans Pieter hartelijk voor de prettige samenwerking en wensen hem veel succes met het vervolg van zijn carrière buiten Cooll.

Vorige

Volgende