Nieuws

Weten hoe onze warmtepomp werkt?

Wil je weten hoe onze warmtepomp werkt? Bekijk hier het filmpje en animaties van de proefopstelling die we hebben geplaatst in een woning in Uden, als één van de finalisten van De WarmteWissel.

Haalbaar en betaalbaar op weg naar aardgasvrij

Op woensdag 3 februari is een belangrijke mijlpaal bereikt in de verduurzaming van de sociale woningsector. Met een simpele vervanging van de CV-ketel is een standaard jaren ’60 sociale huurwoning zonder comfortverlies voor 30% van het gas af gehaald. Een zekere besparing op het energieverbruik zonder enige renovatie aan de woning.

Vacature Procesoperator

Als Procesoperator bij Cooll ben je verantwoordelijk voor de opstart en het onderhoud van onze machines. Jij staat aan de basis van ons productieproces, want: zonder machines, geen productie. Dankzij jou verloopt het gehele productieproces vlekkeloos en kan onze productielocatie optimaal blijven produceren.

Zondag met Lubach – van het gas af of toch niet?

Lubach liet gisteravond in zijn uitzending zien dat het nog niet goed uitvoerbaar en ook niet zinvol is om de woningen in Nederland van het gas af te halen. Met de wijze waarop dat nu gebeurt is heel veel geld gemoeid terwijl maar een klein effect wordt bewerkstelligd.

Ursula Huiskes komt team Cooll versterken

Vanaf vandaag is ons team uitgebreid met Ursula Huiskes, in de functie van officemanager. Zij gaat de organisatie breed ondersteunen bij onder andere de boekhouding, HR-administratie, kwaliteitszorg, marketing, communicatie en diverse andere zaken zodat het team zich primair kan blijven bezighouden met de ontwikkeling van de gas-warmtepomp.