Nieuws

Vacature: Field Mechanic

Wil je bezig zijn met ondersteunende taken in een jonge, innovatieve en snelgroeiende organisatie? Vind je het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van de gebouwde omgeving? Dan is Cooll op zoek naar jou!

GROHW – The launch

Wij van Cooll zijn er enorm trots op dat wij deel uitmaken van het waterstofcollectief GROHW. In dit collectief werken we samen met lokale bedrijven en kennisinstellingen, die ieder op hun eigen manier waarde toevoegen aan de keten van opwekking tot verwarming.

Hans Pieter van den Berg neemt afscheid van Cooll

Hans Pieter van den Berg, COO/CFO van Cooll, heeft besloten om zich weer verder te focussen op de ondersteuning van hightech bedrijven via zijn consultancybedrijf de ketenverkorters. Hans Pieter was vanaf begin 2019 betrokken bij de ontwikkeling en vormgeving van de Cooll organisatie.

Rijksoverheid geeft boost aan ambities Cooll

Het kabinet heeft dinsdag 17 mei jongstleden aangekondigd dat vanaf 2026 bij vervanging van cv-installaties mensen moeten overstappen op een duurzamer alternatief. Dit is zeer goed nieuws voor Cooll omdat hybride warmtepompen, waaronder onze SuperHybrid, de standaard worden voor het verwarmen van woningen.

‘Een op vijf huizenbezitters kan verduurzaming niet betalen’

Cooll: ‘Iedereen moet mee kunnen doen aan verduurzaming van de woning'

Een op de vijf huizenbezitters kan de verduurzaming van zijn huis niet betalen. Dit blijkt uit een gedetailleerde analyse van het DNB die deze week is gepubliceerd. Verschillende nieuwsbronnen zoals Dagblad Trouw melden dat met name de groep huiseigenaren met een relatief laag inkomen én  wonen in een slecht geïsoleerd huis het hardst worden geraakt door de hoge energieprijzen.