Administratief medewerker / Office manager – GESLOTEN

Wil jij als Administratief medewerker / Office manager een bijdrage leveren aan de verduurzaming van Europese woningen? Wil je met hoogwaardige technologie bezig zijn in een jonge, innovatieve organisatie? Beschik je als Administratief medewerker / Office manager over HBO werk-, en denkniveau en wil je jezelf ontwikkelen in een klein, snel groeiend bedrijf? Dan is Cooll op zoek naar jou!

Wie zoeken wij?
Als administratief medewerker / office manager bij Cooll ondersteun je het team dat werkt aan de ontwikkeling van een duurzame warmtepomp. Doordat jij er voor hen bent, kunnen zij hun werk beter doen. Je zorgt ervoor dat de zaken op het kantoor goed geregeld zijn. Je primaire taak is het om de financiële, project en personele administratie perfect bij te werken. Daarnaast verricht je diverse ondersteunende werkzaamheden zoals bijvoorbeeld in onze marketing uitingen. Je bent op kantoor de spin in het web en zorgt dat alle zaken achter de schermen soepel verlopen. Je bent de steun en toeverlaat van het gehele team.

Wat breng je mee?

 • Een accurate, ondersteunende en servicegerichte instelling;
 • Affiniteit met een technische “mannenwereld”, waarin jij ook je mannetje staat;
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau door een opleiding of je werkervaring;
 • Je bent zelfstandig en een doorpakker. Er is een hoop te doen! Daarnaast kun je goed samenwerken binnen een projectteam en ben jij de “smeerolie” in het geheel;
 • Ervaring met het bijhouden van een financiële, project en / of personele administratie;
 • Bereidheid om verschillende (neven)werkzaamheden op te pakken;
 • Je werkt precies en gedocumenteerd en hebt een belangrijk aandeel in het optimaal functioneren van het team, waarbij je vaak op de achtergrond een belangrijke rol vervult;
 • Een flexibele houding, qua inzet maar ook qua uren. We verwachten je inzet 16 tot 24 uren per week nodig te hebben;
 • Voor wat, hoort wat: Die flexibiliteit mag je ook van ons verwachten. Je kunt je werk flexibel indelen en verspreiden over meerdere dagen. Als je er op de belangrijke momenten maar bij bent, we doen het immers samen!

Bedrijfsprofiel
Bij Cooll, een spin-off van de Universiteit Twente, ontwikkelen we een innovatieve energiebesparende warmtepomptechnologie. Daarmee kan het energieverbruik en de CO2 uitstoot voor de verwarming van een woning met 30 – 50% worden verminderd. Deze warmtepomp is hiermee voor veel Nederlandse woningen een potentiële opvolger van de CV ketel.
Dezelfde technologie kan in de toekomst ook worden aangedreven door biobrandstoffen of (duurzaam opgewekt) waterstof, waarmee volledig CO2 neutrale verwarming via het gasnet mogelijk wordt.
Cooll is gevestigd op twee locaties in Enschede. Sinds 2009 is het team gegroeid tot een grootte van 17 enthousiaste en doelgerichte professionals met verschillende achtergronden en een gezamenlijke missie om de gebouwde omgeving te verduurzamen.

Wat mag jij verwachten van Cooll?

 • Kansen om écht mee te werken aan de energietransitie en de verduurzaming van de energievoorziening;
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden in een snelgroeiend, innovatief bedrijf in de duurzame energiesector;
 • Begeleiding door technici en engineers met ervaring op verscheidene vakgebieden binnen het bedrijf;
 • Alle ruimte om te werken aan een groot dynamisch project;
 • Cooll kent een informele, nuchtere werksfeer met korte lijnen waar zelfstandigheid en durf gewaardeerd wordt;
 • Een prima salaris passend bij jouw ervaring, bij Cooll kun je ook meegroeien met het team;
 • Flexibele werktijden en een werkweek van ongeveer 16 uren.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten?

Cooll heeft Tjellens Loopbaanprofessionals exclusief ingeschakeld om de juiste kandidaat te vinden. Tjellens verzorgt hiervoor de voorselectie en de eerste kennismakingsgesprekken. Bij gebleken geschiktheid treed je rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever.

Een assessment of testcase kan onderdeel uitmaken van deze selectieprocedure.

Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op met Bob van den Berg (Senior Recruiter) via 06-4210 7944 of bob.vandenberg@tjellens.nl. We horen graag van je!

Deze vacature is gesloten, het is daarom niet meer mogelijk om te reageren.

Vorige

Volgende