Sebastiaan van Vliet gaat team Cooll versterken

Wij gaan ons team versterken met Sebastiaan van Vliet. Sebastiaan heeft ons al eerder bijgestaan als Innovatie Projectleider bij één van onze partners. In die tijd heeft hij ons niet alleen een sprong in onze technologie laten maken, maar ons ook geprikkeld met zijn drive en ambitie. Na een flinke omzwerving, waarbij Sebastiaan stevig aan zijn management ervaring heeft gewerkt, mogen we Sebastiaan nu volledig inzetten om onze -inmiddels bewezen- technologie tot een marktrijp product te maken.
“Ik merkte dat ik nog steeds mensen aan het uitleggen was hoe een gasgestookte adsorptiewarmtepomp het meest praktische middel was om het gasverbruik in Nederland omlaag te brengen en onze CO2-uitstoot doelen te halen”, vertelde Sebastiaan ons, toen hij na 3 jaar weer contact met ons zocht.
Met Sebastiaan brengen we niet alleen een overtuigd man binnen, maar ook een stevige ervaring in productontwikkeling en innovatie. Sebastiaan heeft een solide netwerk in de verwarmingsindustrie en zal dan ook de regie gaan nemen in de inpassing en industrialisatie van de Cooll technologie als Senior Program Manager.

Vorige

Volgende