(Prototype) Monteur TD / Procesoperator

(Prototype) Monteur TD / Procesoperator

Oké, we vragen misschien wel veel maar het is ook een veelzijdige en uitdagende functie. We vragen eigenlijk een manus-van-alles die ongeveer de helft van de tijd bezig is als Monteur TD en gebouwonderhoud, en daarnaast bezig is met het bedienen van de machines als Procesoperator, zaken afstemt met engineering (verbeteringen doorvoert aan de machines en apparaten) en  de rest van de tijd allerlei zaken oppakt die gedurende de dag voorbijkomen. Hoe veelzijdig wil je het hebben?

Jij komt daarmee aan de basis van ons nieuwe productieproces te staan, want: zonder machines, geen productie. Dankzij jou verloopt het gehele productieproces vlekkeloos en kan onze productielocatie optimaal blijven produceren. Samen met het engineeringsteam ben jij medeverantwoordelijk voor de bouw van de eerste  serie gemaakte warmtepompen. Echt Cooll dus!

Wat verwachten wij van een (Prototype) Monteur TD / Procesoperator bij Cooll?

Als Prototype Monteur TD / Procesoperator bij Cooll ben je vooral te vinden op onze productielocatie aan de Kanaalstraat. Op dit moment zijn we op deze locatie bezig met de ontwikkeling van onze productiemachines, hier willen we de productie met jouw inbreng verder opschalen. Deze machines produceren alle onderdelen die nodig zijn om ons eindproduct te kunnen realiseren: de warmtepomp. Op deze locatie zullen jouw werkzaamheden dus uiteenlopen van onderhoud, logistieke zaken, het bedienen van simpele machines tot het werken met chemische processen, en alles daartussen. Je zult daardoor bijvoorbeeld de volgende taken oppakken (in willekeurige volgorde):

 • Machines opstarten en operationeel houden;
 • Verrichten van kleine tot middelgrote reparaties aan de machines;
 • Uitvoeren van kwaliteitsmetingen;
 • Waarborgen van de kwaliteit van de productie;
 • Periodiek onderhoud aan de machines;
 • Bijdrage leveren aan de optimalisatie van de machines en het productieproces;
 • Regelmatig overleg met onze engineers om verbeteringen te bespreken;
 • Waarborgen van de veiligheid op de productielocatie;
 • Bijdragen aan logistieke organisatie (goederontvangst/verzending/etc).

Daarnaast vragen we enige flexibiliteit aan werkuren. Soms ga je wat langer door maar die uren mag je dan later weer vrij opnemen. Ook een beetje flexibiliteit qua inzet dus.

Wat vragen wij van je als nieuwe collega?

Voor deze functie van (prototype) Monteur TD / Procesoperator vragen wij afgeronde opleiding op MBO-4 niveau bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde of gelijkwaardig. Een technische opleiding die specifiek is gericht op het vak van operator in een soortgelijke omgeving kan ook, waarbij je een groot deel van de tijd praktisch bezig bent geweest behoort tevens tot de mogelijkheden.

Bedrijfsprofiel
Bij Cooll, een spin-off van de Universiteit Twente, ontwikkelen we een innovatieve energiebesparende warmtepomptechnologie. Daarmee kan het energieverbruik en de CO2 uitstoot voor de verwarming van een woning met 30 – 50% worden verminderd. Deze warmtepomp is hiermee voor veel Nederlandse woningen een potentiële opvolger van de CV ketel.

Dezelfde technologie kan in de toekomst ook worden aangedreven door biobrandstoffen of (duurzaam opgewekt) waterstof, waarmee volledig CO2 neutrale verwarming via het gasnet mogelijk wordt.

Cooll is gevestigd op twee locaties in Enschede. Sinds 2009 is het team gegroeid tot een grootte van 22 enthousiaste en doelgerichte professionals met verschillende achtergronden en een gezamenlijke missie om de gebouwde omgeving te verduurzamen.

 Wat mag jij verwachten van Cooll?

 • Kansen om écht mee te werken aan de energietransitie en de verduurzaming van de energievoorziening;
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden in een snelgroeiend, innovatief bedrijf in de duurzame energiesector;
 • Begeleiding door ervaren technici en engineers op verschillende vakgebieden;
 • Alle ruimte om te werken aan een groot dynamisch project;
 • Cooll kent een informele, nuchtere werksfeer met korte lijnen waar zelfstandigheid en durf gewaardeerd wordt;
 • Een prima salaris passend bij jouw ervaring, bij Cooll kun je ook groeien door technische verdieping.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten?

Cooll heeft Tjellens Loopbaanprofessionals ingeschakeld om de juiste kandidaat te vinden. Tjellens verzorgt hiervoor de voorselectie en de eerste kennismakingsgesprekken. Bij gebleken geschiktheid treed je rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever.

Een assessment of testcase kan onderdeel uitmaken van deze selectieprocedure.

Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op met Bob van den Berg (Senior Recruiter) via 06-4210 7944 of bob.vandenberg@tjellens.nl.

Solliciteer!

Vorige

Volgende