High Tech Fund kent aanvullende financiering toe aan Cooll

Na twee eerdere succesvolle aanvragen, heeft het High Tech Fund opnieuw aanvullende financiering aan Cooll toegekend. Hiermee kan de productiecapaciteit voor de warmtepomp-kern verder worden uitgebreid. Daarnaast komt er ook budget beschikbaar om duurtestopstellingen te bouwen, waarmee de lange termijn stabiliteit van de technologie kan worden aangetoond. Deze ontwikkelingen zijn cruciaal om de productie van de toestellen op te kunnen schalen en de betrouwbaarheid voor de eindgebruiker te garanderen. Een nieuwe, belangrijke stap om de ingezette groei van Cooll door te zetten!

Het High Tech Fund stelt (startende) ondernemers in staat te groeien door kostbare high tech productieapparatuur, die vaak niet te financieren is via investeerders of banken, via het fonds aan hen te leasen.

“Cooll past goed in de doelstelling van High Tech Fund. Hun energiebesparende en daarmee duurzame oplossing voor verwarming, is gebaseerd op een kennisintensieve, hoogwaardige technologie. Wij zijn er trots op een bedrijf als Cooll in deze fase te kunnen helpen door de productie- apparatuur te financieren, die het technologische hart van deze onderneming vormt”, aldus Remon van der Woude, manager High Tech Fund.

Vorige

Volgende